Results 1 to 10 of 10

Thread: intelliframe

  1. #1
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Muskegon, MI
    Posts
    563

    intelliframe

    what markers will the intelliframe work on?
    I have micromag rt will it work on that?
    Also, does it come with both triggers?
    Thanks Hills

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    BAY AREA
    Posts
    2,572
    1)It will work on every gun besides the Automag RT or E-Mag. It will work on the RT Pro though.

    2)Yes

    3)It only comes with the trigger that you ordered the frame with.


    They are only making black frames at the moment.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Where the beer is deep. The forest is funny colored. Cloud nine is a thought away.
    Posts
    2,321
    the inteli fits on the old rt also, tom even posted a pic from brian terry, he has the old rt with the ineliframe on it!
    AO #765
    CCM Series 5
    Prerelease Impulse
    Hyperframed Warped Mag w/flatline tank
    Feedback.


    Good to know that somone of Tom's status seeks "relief" from a sport he helped create. A sport now ruled by a single patent.

  4. #4
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Babylon 5
    Posts
    418
    The Intelliframe comes in two styles, blade trigger and groove trigger. There is one model of each for the Automag RT and one model of each for all other 'Mags, including the RT Pro.

    If you need an Intelliframe for an RT, you need to be sure to say so, as it is slightly different from the others.

    I will have to check (whenever I am able to get back to the office, I'm stranded away from home due to the air traffic shutdown) on whether the Micro-RT needs the RT Intelliframe. You guys might be able to figure that out better than I - you know the guns better

    Marcia
    AGD Front Office

  5. #5
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Don't make me pull over!!
    Posts
    5,771
    Marcia, Marcia, Marcia...

    It's too cool of you to be posting "office info" here. Your taking your own time to help out Mag owners is aces!


    Maybe Tom should give you a gun

    Thanks a million! Dave

  6. #6
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Chicago,IL,USA
    Posts
    337

    intelli on a micro

    The Micro would take a regular mag frame.
    DjGruv
    Damage Inc.
    Certified AGD Tech

  7. #7
    Join Date
    May 2001
    Location
    Buffalo, NY, USA
    Posts
    255
    The RT Intelliframe just has a bigger field strip screw hole. They drilled a frame for me and installed it at zap am.
    Mike Smith

    w00t

  8. #8
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Muskegon, MI
    Posts
    563
    you guys are awesome thanks a lot Hills

  9. #9
    Join Date
    Dec 1969
    Location
    "The SC" (South Carolina)
    Posts
    16,205
    [QUOTE]Originally posted by Army
    [B]Marcia, Marcia, Marcia...
    It's too cool of you to be posting "office info" here. Your taking your own time to help out Mag owners is aces![/COLOR]


    And maybe we can get in on a little office gossip? Oh common Marcia...please?


    Glad to have you on here Marcia.

    cphilip


    AGD, where we are so good we can do it with only ONE tube!

    cphilip.com

  10. #10
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Oneonta NY & Long Island (Glen Cove) :)
    Posts
    10,188
    The rt has a bigger feild strip hole. Their is one of three ways to get one on an RT.
    1. All are made for RT, and all other mags have to use a spacer.
    2. Special run of frames to fit the RT
    3. Drilled the hole out to make it fit.

Similar Threads

  1. Need help deciding on gettin an intelliframe
    By jpg428g in forum Automags - Tech Forum
    Replies: 2
    Last Post: 03-18-2004, 11:49 AM
  2. Intelliframe Praise
    By SHAG in forum Paintball Talk
    Replies: 3
    Last Post: 03-06-2002, 07:24 PM
  3. Replies: 19
    Last Post: 10-18-2001, 03:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •