Results 1 to 6 of 6

Thread: Sydarm issues...

  1. #1
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Hudson NH
    Posts
    2,163

    Sydarm issues...

    I just picked up a nice new looking sydarm and it's not working very well. When I gas it up it does anything from double fire like an RT trigger, to just not doing anything at all while it leaks down the barrel. All signs point to an on/off issue, but I've noticed that with every 12 gram I've used so far it's only opened up a crack, very much unlike with my PGP.

    Any ideas?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Orange, CA
    Posts
    309
    When I got my Sydarm it also did all kinds of weird stuff. Mine still had the copper colored spring in the power tube like older automags used to have. I took that out and put in 1 of the brass spacers from my other mag. Everthing works great now. Check your power tube and see if you have the spring.


  3. #3
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Hudson NH
    Posts
    2,163
    Nope, it has the .235 spacer.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Orange, CA
    Posts
    309
    Have you tried out different size spacers?

  5. #5
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Hudson NH
    Posts
    2,163
    I tried a .215 and that didn't change anything.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Aaaaa Oh You Know
    Posts
    2,277
    If you push on the bolt with a squigee dose the leak go away? If it dose then check the power tube oring and try a larger spacer. Also check if your bolt is a stock AGD bolt. The aftermarkets venturi tend to leak...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •