Results 1 to 14 of 14

Thread: emag all of a sudden does not want to fire

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    triple mag shop.
    Posts
    3,112

    emag all of a sudden does not want to fire



    video above explains alittle.

    but here is what is going on. i had this firing just fine, electro and hybrid and mech.
    charged the battery up and set the gun aside did not change anything.

    so i took the on off out and looked at it, the black oring with the groove in it is kinda beat up, not sure whats going on, any sugestions,
    *
    -gun was working
    -no changes made to anything on the the gun
    - battery is fine


    thankyou,
    KNM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    #1 Buck Adams fan
    Posts
    7,845
    Get a new quad oring...

    ..make sure you have air in your tank... that gauge can be wrong by a lot. So there might not be enough air in there to work the gun.

    "I'm not happy unless you're not happy"

  3. #3
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    triple mag shop.
    Posts
    3,112
    Quote Originally Posted by BigEvil
    Get a new quad oring...

    ..make sure you have air in your tank... that gauge can be wrong by a lot. So there might not be enough air in there to work the gun.
    awsome thankyou,
    ill get some air.

    is tunaman back up and running?

    or should i just sell the emag valve and get a x-valve?

  4. #4
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kentucky
    Posts
    4,146
    Is it firing in mech with the oring currently installed?

  5. #5
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    triple mag shop.
    Posts
    3,112
    went and got air.

    still not firing.

    so im a dummy, i did change something i installed a lvl 10 bolt, in this emag valve.
    what needs to stay or needs to go when doing this.
    maybe i installed it wrong.

    let me know what you know,

    thankyou,
    KNM.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kentucky
    Posts
    4,146
    Lol...just up the velocity in the back.

    Lvl 10 requires needs a little bump to get going.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •