Results 1 to 21 of 21

Thread: Trigger question.

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Panhandle
    Posts
    902

    Trigger question.

    I installed a new trigger that I received from a reliable manufacturer of AGD parts. The trigger design mirrors that of the original trigger for hinge, tab, and magnet locations. With my original trigger, when I pull my pin it says AGD 3.2 and is live to cycle the marker. HOWEVER, I installed the new trigger and once it was complete, I pulled the pin and instead of the usual AGD 3.2 and goin live, it had two dash marks and that was it. I reinstalled the original trigger and its business as usual.

    Any thoughts?
    Custom milled ULE bodied E-Mag
    DEMONIC Freeflow Cocker No. 4 of 13 My Feedback

  2. #2
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Kentucky
    Posts
    4,146
    Hall sensor magnet. Adjust it.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Panhandle
    Posts
    902
    Quote Originally Posted by Ando
    Hall sensor magnet. Adjust it.
    Already tried that. It is puzzling.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    triple mag shop.
    Posts
    3,114
    pull the trigger and far forward as you can,
    adjust the magnet as far away from the hall sensor as you can.

    let us know whats up.

    the magnet might not be able to get far away enough from the sensor.

    if this is the case talk to luke. he will help you out on his products.

  5. #5
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Panhandle
    Posts
    902
    I thought I that. Magnet is already retracted all of the way and the top is resting on the trigger frame. I will just stick with the original.

  6. #6
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Cottonwood, Az.
    Posts
    5,784
    Originally some trigger designs were not threaded far enough, I thought I have fixed them, perhaps I missed one. If the lower hole is not threaded all the way, it could be the problem. It's an easy fix.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Plymouth, WI
    Posts
    7,194
    put the other trigger back in and see if that fixes it

    To leave feedback: Click seller/buyers name, Click feedback score, Click leave feedback

  8. #8
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Ohio
    Posts
    4,639
    Quote Originally Posted by BTAutoMag
    put the other trigger back in and see if that fixes it
    Quote Originally Posted by PsychoMag
    I reinstalled the original trigger and its business as usual.

  9. #9
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Plymouth, WI
    Posts
    7,194
    i appologise for my selective blindness... my wife hates me for it as well

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •