Results 1 to 9 of 9

Thread: Where can I get an intelliswitch microswitch?

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Hanover, PA
    Posts
    71

    Where can I get an intelliswitch microswitch?

    I need a new microswitch to intellifeed my warp, the switch sat right behind where the grip screws go and I think my screws being a little too long smashed it and broke it somehow and I haven't the slightest idea where to get a new one.

  2. #2
    Radio shack from what I understand... never bought one but thats the place ive seen posted numerous times

  3. #3
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    triple mag shop.
    Posts
    3,066
    radio shack.
    My sydarm weighs less than yours!!!

  4. #4
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Hanover, PA
    Posts
    71
    Okie dokie then. Too bad it's 1 am and they're closed :P

  5. #5
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Hanover, PA
    Posts
    71
    Maybe I should just go to bed. Hahaha, thanks guys!

  6. #6
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    southern IL
    Posts
    1,801
    Why go to bed? But yes. Radio shack is the place. I need another one also. Glad to know I'm not the only one that still uses an I frame for what it was intentionally made for.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Don't know, I am lost.
    Posts
    2,978

  8. #8
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Cottonwood, Az.
    Posts
    5,643

  9. #9
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Hanover, PA
    Posts
    71
    Quote Originally Posted by luke View Post
    I actually have your kit and thats what I was using! haha it worked great too until I was dumb and broke it :P

    I got the switch from radioshack today so I should be up and running in no time.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •