Results 1 to 9 of 9

Thread: Emag issue

  1. #1

    Emag issue

    im having an issue with my emag. the battery is charged i put it on electro mode it shoots once then turns off. i have no idea where to even begin. any help would be much appreciated

  2. #2
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Inception Designs HQ
    Posts
    2,324
    Check the ground. Make aure that it has a good contqct with the frame, i.e. clean off the contact and even scrape the aluminium for the contact.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Soon to be the Dirty jErZ
    Posts
    8,915
    Oh, and check to make sure the trigger magnet is not too close. If it is, the board will act like you are pulling the trigger.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Soon to be the Dirty jErZ
    Posts
    8,915
    PUBLIC SERVICE ANNOUNCEMENT

    Do NOT EVER take emag advice from Doug.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    West By God Virginia
    Posts
    3,212
    Quote Originally Posted by bigevil View Post
    public service announcement

    do not ever take emag advice from doug.
    lol

  6. #6
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Don't know, I am lost.
    Posts
    3,093
    Quote Originally Posted by Reactiveraccoon View Post
    Two mags work just fine when the harness is not plugged in, but as soon as I plug it in one board turns off right away and the other board fires once then turns off. One emag worked just fine prior to switching the harnesses between the guns. Any suggestions as to what it could be?
    From this Thread

    http://automags.org/forums/showthrea...46#post2904646

    Back off the trigger screw a touch. The hes has moved. Then see post 11 in above Thread.

  7. #7
    can get it to shoot more than once now after adjusting the connectors, i think its an issue with the magnet like you said. gonna mess with it some more tomorrow. stu[id work messing up my hobby time
    thanks for the help guys ill keep you posted on when i break it

  8. #8
    will do thanks !! ill get it a go in the morning

  9. #9
    update! the paper wedge worked. took a few tries but it did the trick, thanks guys!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •